Bingoa on kautta aikojen pidetty vanhusten ajanviettoon tarkoitettuna pelinä, mutta nyt pikku hiljaa tämä ”leima” bingolta on poistumassa. Yhä nuoremmat ja nuoremmat alkavat kiinnostua bingosta rahapelinä ja tätä asiaa varmasti edisti myös bingon askel kohti nykyaikaa, siirtyessään internettiin.

Nuorempi sukupolvihan on todistetusti enemmän tietokoneita ja internettiä käyttävää kansaa eläkeläisiin nähden. Noin 20-30 –vuotiaat suomalaiset käyttävät tietokonetta ja internet-yhteyttä lähes kaikki vähintään kerran (oma arvioni) päivässä sähköpostin lukemiseen tai esimerkiksi huippusuosion kasvattaneen Facebook -nimisen internet-yhteisön käyttöä varten. Useammat kuitenkin todennäköisesti  käyttävät aikaansa surffailuun muutenkin ja useamman kerran päivässä.

Suurimmat rahapeliyhtiöt ovat myös ajanhermoilla ja tarjoavat pelivalikoimissaan nettibingon pelaamisen mahdollisuuden. Ja monet heistä tarjoavat tätä palvelua nykyään myös täysin suomenkielelle käännettynä, osalta löytyy myös palveluistaan myös täysin suomenkielinen asiakaspalvelu, joka helpottaa kummasti myös kielitaidottoman Matti Meikäläisen pelaamista internetissä.

Suomessa nettibingo ei ole kuitenkaan saanut sellaista räjähtävää suosion nousua, kuin esimerkiksi Iso-Britaniassa, jossa on jouduttu peräti sulkemaan niin sanottuja ”maabingohalleja” asiakaskadon vuoksi. Tosin Englannissa on myös netin bingohalleja tarjolla pelaajille moninmäärin enemmän verrattuna meidän suomalaisten tilanteeseen. Kun pelipaikkoja on enemmän, tarkoittaa se luonnollisesti myös, että alalla on myös enemmän kilpailua ja tästä syystä bingosivustojen on myös tarjottava pelaajilleen aina vaan parempia ja parempia bonuksia ja muita etuuksia pitääkseen pelaajansa omissa riveissään.

Suomessakin nettibingon (toiselta nimeltään online bingo) suosio on kasvamassa kovaa vauhtia ja se näkyy myös selvästi bingon pelaajien keski-iässä. Nuoret ja keski-ikäiset ovat löytäneet bingon internetin kautta ja ovatkin kovaa vauhtia tekemässä bingon pelaamisesta netissä yhtä suosittua trendiä, kuin esimerkiksi nettikasinoilla pelaamisesta. On vain ajan kysymys, koska Suomeen saapuu tämä räjähdysmäinen bingon suosion kasvu, joka laittaa vanhanaikaiset ”maabingohallit” lujille.

Sitä odotellessa, tämä mies pelaa bingoa netissä!

-Tomppa