Joita kuita bingon ennestään tuntevia pelaajia saattaa kiinnostaa mitä muuta eroa vanhan ajan bingolla ja nettibingolla on, kuin pelipaikka. Näitä erojahan löytyy. Itse pelihän pelataan täysin samalla periaatteella, mutta on muutamia seikkoja, jotka niin sanottuja plussaa antavia ominaisuuksia netissä pelattavalle bingolle.

 

Bonukset

Vanhan ajan bingohallissa pelattavassa bingossahan ei ole koskaan tunnettu sanaa bonus. Ideanahan on, että pelaaja tulee paikan päälle, ostaa kuponkinsa ja alkaa pelata.

Nettibingo on tässäkin asiassa ottanut edistys askeleen, sillä nettibingon pelaajille bonukset ovat erittäin tuttu käsite. Bonuksilla tarkoitetaan yleensä rahan arvoista bonusta, jonka pelaaja saa käyttöönsä esimerkiksi talletuksen pelille tehdessään. Kyseessä on siis puhtaasti ilmaisen pelirahan jakamisesta. Näin ollen pelaaja saa talletuksen teon jälkeen erikseen mainitun prosenttuaalisen summan talletuksestaan pelitililleen ilmaista rahaa pelaamiseen.

 

Helppous ja yksinkertaisuus

Bingohallibingoa pelatakseen pelaajan tulee aina tietää ennakkoon minä päivänä ja mihin kellon aikaan paikallisessa bingohallissa bingoa pelataan. Tämän lisäksi pelaajan on sovitettava se omaan aikatauluun ja saapua paikalle ajoissa.

Nettibingoa pelatessa voit itse päättää milloin on sinulle sopivin hetki pelata bingoa ja voit tehdä sen kotoa käsin. Sinun ei tarvitse kuin avata tietokone ja kytkeä se internettiin. Online bingo on muiltakin osiltaan huomattavasti helpompi ja yksinkertainen peli pelata, kuin vanhan ajan bingo. Netissä sinun ei nimittäin tarvitse itse tarkistaa bingokuponkiasi, vaan tietokone tekee sen puolestasi.

Automaattinen kupongin tarkastus antaa pelaajalle myös hieman lisää etuuksia pelinkin aikana. Nettibingossahan kanssapelaajien kanssa keskusteleminen ei missään nimessä ole kiellettyä, kuten vanhan ajan bingohallissa. Itse asiassa keskusteleminen keskusteluikkunan kautta on jopa suositeltavaa. Näin pelaajat voivat tutustua ennestään tuntemattomiin pelaajiin tai vaihtaa kuulumisia ennestään tuttujen kanssapelaajiensa kanssa.

Lisäksi nettibingo mahdollistaa pelaajalle useamman pelikupongin pelaamisen kerrallaan, joten täten myös voittamisen mahdollisuudet lisääntyvät.

 

Voita rahaa!

Vanhan aikaisissa hallibingoissa pelanneet pelaajat ovat tottuneet voittamaan peleistään milloin mitäkin. Joulun alla jaossa on saattanut olla kinkkuja joulupöytään, milloin palkintona on jo kotoa löytyvä kahvinkeitin tai leivänpaahdin ja niin edelleen. Harvemmin hallibingoissa palkintoina rahaa jaetaan.

Koska bingon järjestäjä ei voi mistään tietää mitä kodinkoneita kenelläkin pelaajalla on kotonaan, olisi tietysti pelaajan edunmukaista, että palkintona olisi riihikuivaa rahaa, jolla jokainen voisi ostaa itselleen mitä tarvitsee.

Tämä ominaisuus on myös toteutettu netin bingohalleissa. Palkintoina ei jaeta mitään viime vuoden vuosimallia olevia kahvinkeittimiä, vaan puhdasta rahaa! Ja mikäli pelaaja osaa valita pelipaikkansa oikein, saa hän voittonsa vielä kaiken lisäksi verovapaina!


Miksi siis mennä merta edemmäksi kalaa, kun bingoa voi pelata kotoa käsinkin?