Ystäväni vaimo tuli minulta kysymään: "Millä tavoin nettibingo eroaa tavallisesta bingosta?". No minäpä kerroin hänelle. Lopputulos oli se, että ystäväni vaimo tokaisi, että "On siis järkevämpää pelata netissä kuin jossain bingohallissa." ja näinhän se on.

Lopulta minulle selvisi miksi hän oli asiasta niin kiinnostunut. Hänen isoäitinsä on vuosia harrastanut bingoa, mutta on nyt joutumassa hoitokotiin, josta ei noin vain pääsekään bingohalliin pelaamaan. Neuvoin ystäväni vaimolle muutaman hyvän ja luotettavan netin bingosivuston, jossa isoäidin on turvallista pelata ja näytin kuinka helppoa se on, jotta hän voi opettaa pelaamisen myös isoäidilleen.

 

Miksi pelata bingoa netissä?

Seuraavassa teille muutamia syitä miksi.

1. Pelaa missä haluat!

Voit pelata mökillä, kotona, matkalla, kylässä... Ihan missä vain! Kunhan sinulla on käytössäsi tietokone ja toimiva internet-yhteys. Nykypäivän langattomat internet-yhteydet, mokkulat, nettitikut ynnä muut ovat antaneet myös meille nettipelaajille paljon lisää vapautta pelaamiseen.

Myös esimerkkitapauksen isoäiti voi siis viedä bingon mukanaan hoitokotiin, koska monissa (tai varmaan kaikissa) nykyaikaisissa hoitokodeissa on käytössä internet-yhteys. Mikäli ei ole, mokkulan tai nettitikun hankinta on helppoa ja yksinkertaista (esim. lapset tai lapsenlapset voivat hoitaa hankinnan). Tämän jälkeen jonkun tarvitsee vain opettaa muorille kuinka tietokonetta käytetään. Ihminen, joka on oppinut käyttämään nykyaikaisia kännyköitä, oppii varmasti myös käyttämään tietokonetta ja internettiä sen verran kuin pelaamiseen tietoa tarvitaan.

2. Pelaa milloin haluat!

Netissä voit pelata bingoa siihen vuorokauden aikaan ja sinä viikonpäivänä, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Netin bingohallit ovat avoinna 24/7, joten mikäli haluat pelata vaikka lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ei se ole ongelma. Avaat vain tietokoneen, surffaat pelisivustolle ja alat pelata.

3. Ilmaista pelirahaa bingoon!

Milloinka olet bingohallissa saanut pelata ilmaiseksi saati sinulle on annettu ilmaista rahaa pelaamista varten? Niinpä. Nettibingon pelaajat saavat useimmilta suomalaispelaajien keskuudessa suosituilla bingosivustoilla ilmaista pelirahaa ilman minkäänlaista talletuspakkoa. Pelaajan tarvitsee vain rekisteröityä sivustolle (ilmaista) ja ilmainen peliraha ilmestyy automaattisesti pelitilille. Nämä "rekisteröitymisbonukset" ovat yleensä suuruudeltaan 3-5 euron luokkaa.

Lisäksi netin bingosivustot tarjoavat pelaajilleen erilaisia talletusbonuksia. Esimerkkinä mainittakoon monelle suomalaiselle tuttu Maria Bingo, joka tarjoaa pelaajilleen 100% ensitalletusbonuksen aina 130 euron talletukseen saakka. Eli kun pelaaja tekee pelitilille 1-130 euron suuruisen talletuksen, he tuplaavat sen! Näin ollen pelaaja saa käyttöönsä talletuksensa kaksinkertaisena!

4. Saa uusia ystäviä!

Nettibingossa auto-daubt toiminnon ansiosta pelaajan ei tarvitse keskittyä niin tarkasti itse pelaamiseen, vaan hän voi käyttää aikaansa esimerkiksi kanssa pelaajien kanssa keskustelemiseen. Monet nettibingon pelaajat luovatkin itselleen uutta ystäväpiiriä nettibingon ympärille ja jotkut saattavat ajan saatossa jopa tavata toisensa myös "livenä".

5. Helppo pelata!

Nettibingon pelaaminen on erittäin helppoa! Joiltakin netin bingohalleilta (esim. Maria Bingo) löytyy myös erittäin selkeät ohjeet pelaamiseen sivustoltaan. Myös bingohuoneissa työskentelevät chat-juontajat auttavat mielellään aloittelevia pelaajia tarpeen mukaan.

6. Edullista!

Bingon pelaaminen netissä on erittäin edullista! Bingon pelikuponkien hinnat nimittäin normaalisti vaihtelevat alkaen muutamasta sentistä yhteen euroon.

7. Paremmat voiton mahdollisuudet!

Nettibingon auto-daubt toiminto tarjoaa pelaajalle myös paremmat voiton mahdollisuudet, koska pelaajalla on mahdollisuus pelata useampaa pelikuponkia kerrallaan. Mitä useampaa korttia pelaaja pelaa, sitä paremmat voiton mahdollisuudet hänellä luonnollisesti on!

8. Paremmat voitot!

Oletko kyllästynyt bingohallien jakamiin mikroaaltouuneihin ja kahvinkeittimiin? Niin varmasti moni muukin! Nykypäivänä moni ihminen alkaa jo hyvinkin nuorena rakentaa omaa "pesäänsä" ja ostaa itse kotiinsa tarvittavat ja mieleiset kodin koneet. Mitä teet kahvinkeittimellä, leivänpaahtimella tai mikrolla, jos sinulla ne jo on? No voithan toki myydä ne jollekin tutulle pilkkahintaan tai viedä ilmoituksia lehtiin, nettiin tai kaupan seinälle, mutta eikö se jo kuullosta melko työläälle? Minusta ainakin. Itse tykkään saada voittoni suoraan rahana, suoraan pelitililleni. Sieltä voin halutessani siirtää voittojani pankkitililleni ja ostaa niillä mitä tarvitsen.

Ja mikä parasta, voittojen paremmuutta lisää myös nettibingosta löytyvät jackpotit! Koska olet vanhanaikaisesta bingohallista voittanut esimerkiksi kymmenien tuhansien eurojen suuruisia potteja? Netissä se on mahdollista!

 

Siinä muutama syy miksi pelata bingoa netissä. Voisin keksiä noita enemmänkin, mutta kuka niitä sitten jaksaisi lukea?   BINGO!

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

-Tomppa-