Bingon pelaaminen netissä ei todellakaan ole hankalaa. Muutaman perusjutun opittuaan kuka tahansa voi pelata bingoa netissä (nimimerkillä "Muutaman eläkeläisen pelaamaan opettanut.").

 

1. Etsi luotettava bingosivusto.

Internetistä löytyy pelipaikkoja laidasta laitaan, myös niitä "huijarisivustoja" ja jottei lähetä vahingossa rahojaan huijarille, on hyvä varmistaa sivuston luotettavuus ennen talletuksen tekoa.

Luotettavan pelipaikan valitsemista helpottamaan netistä löytyy myös erilaisia bingo aiheisia informaatiosivustoja, joista löydät helposti esittelyjä luotettavista nettibingosivustoista.

Pelipaikkaa valitessaan on syytä muistaa myös tarkistaa sivuston tarjoamat bingobonukset!

 

2. Rekisteröidy!

Toisin sanoen luo itsellesi pelitili valitsemallesi sivustolle. Pelitilin luonti vaatii henkilötietojen luovuttamista, joten on erittäin tärkeää, että sivusto on luotettava!

 

3. Tee talletus!

Kun olet luonut itsellesi pelitilin, voit tehdä sivustolle rahansiirron, jotta pääset pelaamaan oikealla rahalla. Rahansiirtoa varten sivustot tarjoavat normaalisti useita erilaisia rahansiirtomenetelmiä, aina luottokortista tilisiirtoon ja nettilompakkoihin.

Itse suosin nykyään Euteller -rahansiirtotyökalua, jonka avulla rahat siirtyvät reaaliaikaisesti (ilman viivettä) verkkopankkitunnuksia käyttämällä.

 

4. Pelaa!

Rahansiirron jälkeen ei sitten tarvitse enää muuta kuin ruveta pelaamaan!

 

HUOM! Luonnollisesti, kun olet luonnut yhden pelitilin, seuraavalla kerralla sinun ei tarvitse kuin kirjautua sisään (,tarvittaessa siirtää lisää pelirahaa) ja pelata!

 

ONNEA PELEIHIN!