Tässä muutama pelivinkki nettibingon pelaamista aloitteliville pelaajille. Vinkit eivät takaa sinulle voittoja, koska bingo luokitellaan onnenpeleihin, mutta nämä pari vinkkiä voivat huomattavasti lisätä voittamisesi mahdollisuutta.

1. Pelaa useampaa pelikuponkia kerrallaan!

Toisin kuin vanhan aikaisessa hallibingossa on nettibingon pelaajalla mahdollisuus pelata useampaa pelikorttia kerrallaan auto-daubt -toiminnon ansiosta. Pelaajan ei siis tarvitse hiki hatussa kytätä kuponkejaan koko pelin ajan, koska tietokone tekee kuponkien tarkastuksen pelaajan puolesta. Näin ollen pelaaja voi sillä välin keskittyä rinnakkaispeleihin tai vaikka keskustelemaan kanssapelaajiensa kanssa.

Onhan se itsestään selvää, että useampaa pelikuponkia pelaat kerrallaan, sitä suurempi todennäköisyys sinulla on voittaa! Tämän lisäksi tulee tietysti myös muistaa, että pelikuponkien olisi hyvä olla mahdollisimman erilaiset. Tällöin jos toinen pelikuponki ei voita, toinen voi hyvinkin voittaa!

2. Pelaa isoista palkinnoista!

Pelihallibingoon tottuneet pelaajat ovat varmasti tottuneet, että bingon palkintoina on kahvinkeittimiä, mikroaaltouuneja, kahvipaketteja, joulukinkkuja ym. Nettibingossa asia on toisin. Nettibingossa normaalisti kaikki palkinnot ovat puhdasta rahaa, joten voittaja voi itse päättää mitä voitoillaan tekee, jos sattuu kotitaloudesta jo nuo hallibingovoittojen tarjoamat mikrot ja kahvinkeittimet löytymään.

Normaalivoittojen lisäksi joissakin bingohuoneissa on jaossa myös jättipotteja (niin sanottuja jackpotteja), jotka voivat nettibingossa olla suuruudeltaan jopa useita kymmeniä tuhansia euroja!

3. Mitä vähemmän muita pelaajia sen parempi!

Tiettynä vuorokauden aikaan netin bingosivustoilla on kymmeniä, satoja tai jopa tuhansia pelaajia yhtä aikaa. On kuitenkin hyvä pitää mielessä myös se tosi asia, että kun alat pelata, kannattaa valita pelihuone missä kanssapelaajia on mahdollisimman vähän. Tämä siitä syystä, että luonnollisesti, mitä vähemmän pelaajia on kanssasi kisaamassa voitoista, sitä suurempi todennäköisyys sinulla on ehtiä saada voitot itsellesi!

On kuitenkin hyvä muistaa myös se, ettei bingon pelaaminen yksin ole kovin mukavaa. Pelin viihtyvyyttä lisää huomattavasti pelin aikana käydyt keskustelut muiden pelaajien kanssa, joten kannattaa pelata pelihuoneessa, jossa on kuitenkin edes muutama kanssapelaaja samaan aikaan.

 

Muun muassa nämä vinkit auttavat sinua pärjäämään nettibingossa ja tekevät bingon pelaamisesta entistäkin hauskempaa.

Hauskoja hetkiä nettibingon parissa! :)

 

-Tomppa-